in

Μικρό Σπίτι: 5 Πράγματα που θα Χρειαστείς

Μικρό Σπίτι: 5 Πράγματα που θα Χρειαστείς

Μετακομίσατε και θέλετε να ξεκινήσετε να «στήνετε» το σπίτι σας; Είναι μήπως λίγο μικρό και δυσκολεύεστε να βρείτε λειτουργικούς και ταυτόχρονα καλαίσθητους τρόπους; Η επίπλωση και η διακόσμηση ενός σπιτιού μπορεί να καταστεί αρκετά απαιτητική, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που μένετε μόνοι σας και δεν γνωρίζετε τίποτα από την οργάνωση ενός χώρου. Για τα καλύτερα αποτελέσματα συνεχίστε να διαβάζετε και μάθετε εύκολους τρόπους που μπορούν να κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται πιο μεγάλο και «ανοιχτό».

Καναπές με Αποθηκευτικό Χώρο
Σε έναν μικρό και περιορισμένο χώρο κατοικίας είναι απαραίτητη η εύρεση πολλών αποθηκευτικών χώρων, εκτός των ήδη υπαρχόντων. Το να αγοράσετε έναν καναπέ με αποθηκευτικό χώρο θα σας λύσει τα χέρια, καθώς λόγω του μεγέθους του μπορεί να αποθηκεύσει – κρύψει πολλά προσωπικά αντικείμενα και ρούχα. Βέβαια σε αυτόν θα πρέπει να τοποθετήσετε ρούχα, αντικείμενα, κλινοσκεπάσματα ή ότι άλλο θέλετε, το οποίο όμως δεν χρησιμοποιείτε συχνά, καθώς θα είναι πιο βολικό.

Χαλί
Ένα κομψό εντυπωσιακό χαλί στις σωστές διαστάσεις μπορεί να κάνει θαύματα στο σαλόνι ή το δωμάτιο, και να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πως ο χώρος είναι μεγαλύτερος από ότι φαίνεται. Επιλέξτε χαλιά μονόχρωμα ή με εντυπωσιακά σχέδια και πετύχετε το στυλ διακόσμησης που σας ταιριάζει. Μπορείτε να βρείτε χειροποίητα χαλιά bokhara σε προσφορά στο efremoglou.gr και να κάνετε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας. Ότι και να επιλέξετε κρατήστε την συνολική εικόνα πιο λιτή και ταιριαστή με μία χρωματική παλέτα, ώστε να επιτευχθεί η ομοιόμορφη και διακριτική όψη, που θα κάνει τον χώρο σας να είναι λιγότερο συνωστισμένος.

Καλάθια Αποθήκευσης
Προτιμήστε τα καλάθια αποθήκευσης που μπορούν να τοποθετηθούν σε βιβλιοθήκες, ράφια, έπιπλα τηλεόρασης κλπ. και οργανώστε την κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Τα καλάθια είναι ένας εύκολος και αισθητικά όμορφος τρόπος να «κρύψετε» αντικείμενα ή και καλώδια, τα οποία δεν θέλετε αν φαίνονται. Μπορείτε να πάρετε χρωματιστά καλάθια, με σχέδια, σε γήινες αποχρώσεις για να ταιριάζουν με όλα τα είδη διακόσμησης και έπιπλα.

Τραπέζι – Γραφείο
Ένας έξυπνος τρόπος να κερδίσετε χώρο είναι να χρησιμοποιείται το τραπέζι ή τον πάγκο της κουζίνας και ως γραφείο. Έτσι δεν θα χρειαστεί να προσθέσετε ένα επιπλέον έπιπλο στον χώρο και θα νιώθετε πως είναι πιο μεγάλος. Αν το σπίτι σας είναι αρκετά μικρό αρκεστείτε στον πάγκο της κουζίνας, βάζοντας μοντέρνα σκαμπό για καθίσματα, και απολαύστε τα γεύματα σας.

Φωτισμός
Για να πετύχετε ένα πιο «ανοιχτό» ύφος στο σπίτι σας και να το κάνετε να φαίνεται μεγαλύτερο μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο φωτισμό, που δεν θα κάνει ανεπιθύμητες σκιές στους τοίχους και τις γωνίες του σπιτιού. Αν υπάρχουν σκιές συνήθως «κρύβεται» χώρος της κατοικίας και το σπίτι μπορεί να φανεί πολύ μικρότερο από ότι είναι στην πραγματικότητα. Τοποθετήστε φώτα, λάμπες πατώματος, φωτιστικά, φωτιστικά τοίχου και φωτίστε το σπίτι σας χωρίς την ανησυχία για τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Με την εύρεση ενός παρόχου που ταιριάζει στις δικές ανάγκες και δυνατότητες θα διώξετε μία για πάντα το άγχος και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε την καθημερινότητα σας. Μπορείτε να επιλέξετε προγράμματα για ρεύμα και φυσικό αέριο μαζί από διάφορους παρόχους, τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο ή σε κάποιο φυσικό κατάστημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    2 Comments

    What do you think?

    100 Points
    Upvote Downvote