in

LikeLike

FIFA 23: Σπάει ρεκόρ με 10 εκ. παίκτες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας

Το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία της σειράς.

Η Electronic Arts μας αποκάλυψε σε επίσημη ανακοίνωση της ό,τι το FIFA 23 κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως σε όλες τις πλατφόρμες, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, καθιστώντας το το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία της σειράς.

Παρά το γεγονός ότι η Electronic Arts ολοκληρώνει τη συμφωνία της με την FIFA και ουσιαστικά το FIFA 23 είναι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς που θα περιέχει την ονομασία FIFA, έχει ήδη καταφέρει πραγματικά απίστευτα καλές οικονομικές επιδόσεις. Πάνω από 10.3 εκατομμύρια παίκτες έχουν συνδεθεί στους server του FIFA 23 σε μόλις 7 ημέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού – και ο αριθμός αυτός θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Πολλοί λόγοι έχουν συμβάλει στην τεράστια επιτυχία κυκλοφορία του FIFA 23, αλλά πιθανότατα η έλλειψη ενός σοβαρού ανταγωνιστή είναι αυτή που το κάνει τόσο δημοφιλές παγκοσμίως. Επιπλέον, το γεγονός ότι απέχουμε μόλις ένα μήνα από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, είναι ένας ακόμη λόγος που ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με το FIFA 23 και αποφάσισε να το αγοράσει.

Φυσικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις βελτιώσεις του παιχνιδιού σε αυτή τη νέα έκδοση. Επίσης, το FIFA 23 είναι το πρώτο παιχνίδι στον κόσμο που περιλαμβάνει γυναικείο ποδόσφαιρο συλλόγων με πλήρως αδειοδοτημένες ομάδες και παίκτες. Η μεταφορά της τεχνολογίας Hypermotion στην έκδοση για PC ήταν άλλη μια αναβάθμιση του FIFA 23 σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Ανανεωμένο υλικό στο FIFA 23 για το παγκόσμιο κύπελο του Κατάρ

Όλοι αυτοί οι παράγοντες βοήθησαν την Electronic Arts να σπάσει το ρεκόρ με 10 εκ. παίκτες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του παιχνιδιού και αναμένεται να συνεχιστεί η επιτυχία του καθώς το FIFA World Cup 2022 ξεκινά αργότερα τον Νοέμβριο. Αναμένουμε το FIFA 23 να ανανεώσει και το περιεχόμενο του σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο στο mode του Ultimate Team, συμπεριλαμβανομένων νέων καρτών παικτών με νέα στατιστικά στοιχεία με βάση την απόδοσή τους στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρά το γεγονός ότι η EA Sports διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών franchise, το FIFA ήταν πάντα το σημαντικότερο όσον αφορά τα κέρδη της εταιρίας, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα επηρεαστεί το μέλλον της σειράς μετά την μετονομασία της σε EA Sports FC το 2023.

Σύγκριση των γραφικών του FIFA 23 σε PlayStation 4 και PlayStation 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

    3 Comments

    What do you think?

    103 Points
    Upvote Downvote